The Godfather


Ikväll har vi sett The Godfather, och vilken karl han var Marlon Brando! SNYGGJANNE!!

Skonat mig

Idag åkte jag och Cillan till ett litet köpcentrum här i Trondheim som heter City Lade. Enda affären som är värd att gå in i där är H&M, och där hittade jag dom här skorna!



Har liksom ingen modebloggsvägg att ställa mig emot på mitt rum så jag fick lägga mig i sängen och slänga upp bena i vädre!
Grymt snögga tycker jag iallafall.

Det var bara det jag ville säga. Hej.

Slow loris

Är det någonting jag saknar så är det att bli klappad och kliad av karln min. Det brukar se ut såhär:


Skämt åsido

Jag var inte helt seriös med mitt förra inlägg. Men klart jag saknar spjuvern min!

Den här veckan har varit sämsta veckan hittills, har fått jobbat en HALV dag på hela veckan. Det går liksom inte att mäta min tokighet nu. Jag håller på att bli galen! Just nu sitter jag och försöker hålla mig från att hänga Linus tvätt, så tråkigt har jag. Och man kan ju inte hålla på och hänga andras tvätt heller.
PLUS som grädden på moset har det regnat HELA veckan, förutom typ tre timmar igår, så jag kan inte bättra på den fina brännan jag fick i början av månaden. Det suger ju!!

Jaja, snart kommer det förmodligen mer jobb på dagis för mig, och nästa vecka ska jag börja med mitt extrajobb. Elin har städat på en praktik här i stan, onsdagar och söndagar, och nu när hon flyttar hem frågade hon mig om jag ville ta över. Självklart sa jag!

Jaja, jag ska sluta tycka synd om mig själv och gå och göra något vettigt! Tills vi hörs igen bjuder jag på en bild som jag kallar "höjden av tristess"



Hade!

All by myself........

Ni kanske undrar hur det går att bo utan Dennis. Tackar som frågar!


All by myself.. Don't wanna be aaall by myself ANYMOOOOOOOOOORE

Middag

Igår blev jag bjuden på middag av Cillan, så idag var det första åh-jag-är-så-ensam-middagen för mig. Och vad bjöd jag då mig själv på? Semulegrynsgröt. Mannagrynsgröt alltså. Blir fan deprimerad.

Skype är min bästa vän

Just nu är dagarna lite jobbiga. I torsdags bestämde jag och Dennis att det var bäst för honom att flytta hem, på grund av ekonomiska själ. Så igår åkte han, och nu är jag halv. Det är så jäkla fjantigt att säga så egentligen, "min andra halva". Men det är ju så det känns! Vi har som suttit ihop sen vi träffades, i två och ett halvt år. Men men, det var bäst såhär och nu får vi ju sakna varandra lite. Eller lite och lite, jag saknar honom hur mycket som helst redan.

 

Tur att Skype finns. Om ni undrar vad jag gör på bilden så försökte jag se ut som en alien. Tyckte det blev ganska likt.

Så kära vänner, i sommar kommer jag komma hem mååånga gånger.

Hade!

älskade HD

 

Jag älskar dig!


muterte jordebaer!!

Dålig upptäckt! Förra veckan köpte jag jordgubbar och vad hittar jag inte i asken?? Se!



Ser ni vad det är?? Om inte, här får ni en bild i profil:



Gissa nurå???



En kalkon jöö!!! Jag vet inte riktigt vad det här betyder, att just jag får en jordgubbs-kalkon i just min jordgubbsask, men jag ska leta efter tecken.

Denna jordgubbe fanns också med i asken! Vad tror ni det är?



jo!



En mustasch såklart! Och börja inte klaga om att jag snorar ner jordgubben, jag jobbar med snor, bajs, kiss och slem varje dag (och underbara älskade barn också såklart) så jag räds inte lite snor!

Skulle egentligen skrivit det här inlägget för en vecka sedan, då jag köpte jordgubbarna. Men det har inte blivit av och dom har legat i kylskåpet sen dess, bara för er skull! Men nu är dom i min mage där dom hör hemma!

Norskar och bilkörning

..är ett kapitel för sig. Idag var jag, Stina och Cecilia på IKEA och efter det skulle jag skjutsa in dom till stan för dom skulle shoppa vidare men det ville inte jag. Iallafall, under 30 minuter hinner jag se TRE stora fel i trafiken.
Det första skedde i en två-filig rondell där en bil körde åt fel håll, dvs medsols, i en hiskelig fart, mitt på blanka dagen!! Det är liksom liite svårt att missa att det är en rondell man kör i när man måste köra runt en stor gräsplätt mitt i vägen. Det var rikspucko 1!
Rikspucko två tvärnitar när det slår om från gult till rött, står kvar ett tag framför trafikljuset, men sen måste föraren ha tänkt "äh, orka stå här" och bara kör rakt ut i korsningen! Dessutom kör han rakt fram, men egentligen måste han svänga höger.
I filen brevid, den jag ligger i, står rikspucko 3. När trafikljusen slår om till grönt kör han/hon en bit fram, blir sen liite förvirrad och byter fil mitt i korsningen. Ajabaja, så får man inte göra!

Vi pratade lite om det i bilen, att man måste få ta ut sina aggressioner när man kör, jag brukar sitta och svära högt åt alla puckon i trafiken, för det finns plenty of them. Själv är jag bäst i världen på att köra bil.

Som sagt var vi på IKEA idag, jag köpte en vas, en sån här snirklig växt/blomma, doftljus (vanilj såklart) också köpte vi lite nödvändigheter till huset. Bland annat en handdukshängare som man hänger över dörren till lilla toaletten. På lilla toaletten har vi haft EN handduk som kanske har delats på 7-8 personer, vilket blir en riktig smitthärd. Men nu har alla som bor på övervåningen fått egna krokar!

Ikväll blir det pannacotta som Dennis har gjort! En rolig (på norsk alltså) kväll inne för att ladda upp inför 16de och 17de mai!!!!!



Här är jag och min växtblomma.

Hej då!

Snälla var inte sura..

Hörrni, vi behöver inte ha det såhär.. Jag vet att jag har gjort fel, jag har bloggat jättedåligt. Men jag har bättrat mig, ok? Jag har skrivit massa inlägg.. Men det är som att skriva till en vägg, ni får bjuda till lite!!

Det var inte er det var fel på, det var jag. Jag vet. Men kan vi glömma det här och gå vidare? Pliiis?


Papi!

Läste ett inlägg från min förra blogg och saknade pappa lite extra just idag!

pappa: idag har jag köpt ett järnspett och en slägga!
jag: varför då?
pappa: jaa, järnspettsabstinens..
jag: mmmh....
pappa: ett järnspett behövs i varje manlig garderob!
jag: mmmh...

Kom precis på att i vintras stod jag och gormade om ett järnspett när alla vi i norge-familjen stod ute och hackade is på uppfarten. Pappa har lärt mig allt jag kan!

Här kommer ett tråkigt inlägg!

Nu ska jag skriva ett tråkigt inlägg!

Just nu har vi högsommarvärme i Trondheim! Träden är nästan i full blomm och jag håller på att rinna bort i värmen. Men jag klagar inte, ikke! Som tur är har vi två i familjen som jobbar på DiplomIs, så dom kommer hem med ett lass glass i veckan, så vi har fullt i frysen. Jag har fått en fin bränna, redan i början på maj!

Den senaste tiden har det inte blivit så mycket jobb för mig, endast två gånger förra veckan och det lutar åt två-tre den här veckan också. Men jag har fått höra att det förmodligen kommer bli mer jobb framför, men jag säger peppar peppar och vågar inte hoppas för mycket. Men jag vill verkligen vara kvar, jag älskar mitt jobb!

Nu orkar jag inte skriva tråkiga saker längre. Jag ska ut och röra på fläsket!

Hadeee!



skulle ta en fin bild också råkade jag ta för snabbt. som vanligt de!!!!!!!



såhär ser jag ut på riktigt!!! Undra om dom som tillverkar webcams gör en lite brunare gör så att man får liite vitare tänder med mening? Bah EGOBOOST från webcam-företagen!! fan vad jag ser konstig ut förresten. Ska jobba på det!

Mina syskon

Jag tänkte försöka producera lite inlägg och ignorera era skrikande blogginläggs-magsäckar.

Jag har två systrar, en äldre och en yngre. Jag är det stackars mellanbarnet. Jag har levt ett tufft liv på gatan så inom några år kommer jag bli konstnär, sångerska eller skådespelerska och något år efter det kommer min biografi.

Helena är min storasyster, hon är tre år äldre än mig. Som alla andra småssystrar så tycker jag att hon är supercool och jag har alltid sett upp till henne! Hon pluggar till någonting som man inte riktigt vet vad det är, man kan bli typ allt när man pluggar det hon pluggar. Hur coolt!? Utöver det så älskar hon second hand och hon äter inte för mycket kött. Hon "fladdrar" med ögonlocken när hon blir upprörd eller exalterad, vilket jag och min lillasyster tycker är hemskt hemskt roligt. Men hon är ju också en underbar människa som jag älskar väldigt mycket!

Anna är min lillasyster, hon är tre år yngre än mig. Henne har jag lärt allt jag kan, men tydligen räckte inte det för hon kan tydligen så himla mycket mer nu för hon är smart (också går hon natur å). Hon brukar kläcka ur sig en del citat som "nu snubblade du över proceduren i hjärnan" och "den rullar på tungan och bara levererar". Bör tilläggas att andra citatet uppstod när vi drack vin.
Anna är väldigt ärlig och rak, inget skitsnack. Hon är väldigt rolig och jag älskar henne!

Tillsammans är vi systrar dumma i huvudet. Jag skämtar inte, det slår slint. Som när vi var i Barcelona, istället för att gå ut på kvällen stannade vi inne och spelade in en reklamfilm för deodorant dubbad till norska.
Jag och Anna brukar sätta på Toto's Africa och dansa "afrikansk" dans, alltså imitera antiloper och surikater.
Jag och Helena låg en gång i mormor och morfars bäddsoffa och skrikskrattade fula skratt tills vi somnade, sådanna systrar som jag har borde alla få ha.


Saknar er!

Ta ställning!

Det är viktigt att känna och tycka till. Jag är till exempel med i den här gruppen: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_9835126082&ap=1

Viktigt att ta ställning tycker jag.

RSS 2.0