Nu har det varit jul igen..

..och julen varar tydligen ända fram till påsk? Vem fan kom på det?

Iallafall.

Julen har varit mysig! Den har spenderats med hela familjen i metropolen Ottsjö! Vi har knäckt nötter och sparkat kulting och.. Nä. Vi har bakat a lot of julgodis, candy all over the place. Sen så har vi smugit runt på grannens ägor efter en julgran och vi hittade en gles jävel, och allting är som det brukar vara.
Plötsligt är det julafton och plötsligt så är julafton över. Det går så fort nuförtiden! Jag fick iallafall en ny dator i julklapp, en sån härn bloggdator som ungdomarna kallar det, och den har jag kopplat upp mig online på nu! Också har jag blivit med Spotify också! jojo! Sista äldre ungdomen ever.

Men nu är julen över och jag drar in till storstaden igen, och imorgon är ingen vanlig dag för det är saras och dennis födelsedag! vi lyckats hålla ihop i ett år utan att bryta nacken av varandra, vilken bragd! Nej då, det har varit ett fint år, bästa året ever!

Annars så gillar jag att använda ordet ever. Bästa ordet ever! Annars gillar jag att använda orden fränt och fräscht, men mest när jag och fridolin är ute på stan och kollar på kläder och jag vill skoja till det lite om en ful jumper kanske.

Nu kanske ni läsare sitter och undrar hur jag har klarat flera dagar utan att sova med Dennis? JO förstår ni, jag har en annan karl att sova med när inte Dennis finns tillgänglig, Casper! Han har legat brevid mig varje natt och dregglat på mig, så allting är sig likt. Han och Dennis är ungefär lika håriga också så jag märker inte så stor skillnad, så lugna ner er!

Nej nu får det vara nog med bloggning från bloggdatorn!

Hej hej!


När livet är underbart

Dennis sitter och spelar och jag spelar musik för honom och killarna på vent. En salig blandning av Amy Diamond, Miley Cyrus, Jonas Brothers, Måns Zelmerlöw, Martin Stenmarck och Basshunter. Livet leker fan



oj vad dennis var glad när han fick nya högtalare



oj vad glad jag var när vi åt kräftor men fan att dennis tog min kräfthatt han ska ha spö han

hej hej

Grattis på artonde december

Jag har kommit på att mitt liv var ganska så mycket intressantare när jag var arbetslös. Jamen vad som helst kunde ju hända! Nu ser mina dagar ganska likadana ut:

06.30 - Alarmet på mobilen ringer. Skiter väl jag i
06.40 - Alarmet på mobilen ringer igen. Skiter väl jag i en gång till
07.20 - JÄVLAR nu har jag skitit i alarmet för länge. Hinner inte till bussen som går 07.38, så jag tar den som går 07.58.
08.01 - fan.
08.05 - missa bussen = livet suger, tycker synd om mig själv och myser med Dennis och thanks to the lord att jag får börja jobba precis när jag vill!
09.00 - åker till jobbet, yeeeey!
09.05 - förbannar stadsbussarna och ännu mer thanks to the lord att man är alive.
09.20-16.00 - registrerar, registrerar och registrerar, alla som har vaccinerats ska med! Ett långt vaccineringståg! papper papper papper, nu får hela världen veta att ni är vaccinerade!
sorterar, kastar, sorterar, kastar, alla som har en pappersjournal slipper det! Ni är fria! Jag befriar er från papper och kastar allt onödigt trams i sekretesstunnan! Bort med det bara!

Efter den här superintressanta dagen kan lite vad som helst hända.
Jag kanske åker hem till Dennis och slår honom i bakhuvudet för att han spelar för mycket?
Jag kanske åker till träningen och skriker högt JAA DU KLARADE DET när Ella gör en jättefin kullerbytta?
ja, ungefär så.

Jag ska skriva om något roligt någon dag.

Hej!

RSS 2.0