Svar på frågorna del 2

here it comes!

Hur känns det att du kommer att få springa naken runt sporthallen och rulla i snön inom en snar framtid?

Svar: Ja du kära läsare, förhoppningsvis har all snö smält bort och sen ska jag springa ett extra varv och sen spanka dig!!! SPANK YOU!!!

Svar på frågor del 1

Vilken hysteri! blogg.se's datamaskiner krashade när jag utlyste frågestund. Så därför syntes bara en fråga. Alla andra försvann. Fattarni!?

Hur känns det att vara ung kvinna i början av sitt liv?
Svar: Jo du kära läsare, vem du nu än är. Jag som ung kvinna känner mig ganska bar, naken, exposed i dagens samhälle. Det krävs så mycket av oss unga idag. Det ska jobbas hit och dit, flyttas hemifrån, bakas levebröd. Det är tufft! Jag känner ofta att jag inte hinner med allt jag skulle vilja göra. Har inte sett ett avsnitt av Ellen Degeneres på veckor. Vet inte hur gamla ungarna i Sjunde Himlen har hunnit bli. Har endast hört ryktesvägen att Förhäxad har börjat igen, vet inte om det stämmer.
Men man kan inte deppa ihop. Jag säger till mig själv varje dag, JAG KAN JAG VILL JAG TÖRS! Sen hoppar jag på ettan och åker till frösö hc.

Svaren på frågorna del 2 kommer inom kort, to be continued

Bah skoja

Skojsade lite i förra inlägget. Hatar när folk bah har frågestund också är det ingen som skriver en fråga. Sånt skrattar jag åt!

fast ni får ju ställa frågor om ni vill. men dom ska vara roliga annars svarar jag inte

hej då

BESÖKSREKORD!!!!

Åh vad kul att så många nya läsare har trillat in! Nu är ni hela 10 stycken. Kanske dags för en frågestund? Ni har på er till 22.58 sen ska jag sova

hej då

JAG VISSTE DET!

Ni kanske minns ett inlägg som jag skrev för några månader sedan, om en film som var så hemsk så jag inte ville nämna namnet på den? Iallafall det var Paranormal Activity jag menade då. Jag hade ingen aning om vad det var för film och innan den började sa Dennis: "Det här är en jätteläskig dokumentär". DOKUMENTÄR!!???
Jag har iallafall fått men för livet efter den här filmen. Filmen handlar om ett par, där kvinnan blir hemsökt eller vad fan det heter av en demon. Mycket märkliga saker händer i huset, framförallt under nätterna.
Här har jag nu kommit till en perpeti (a point of no return), vill alltså inte avslöja slutet men det går åt helvete. Kvinnan blir som besatt av demonen, alltså demonen tar över henne. Hon går i sömnen osv. DET ÄR HÄR DET LÄSKIGA KOMMER! FORTSÄTT LÄS SLUTA INTE!!!
Dom senaste dagarna har jag gått i sömnen väldigt mycket. När jag och Frida sov på hotellet på Arlanda "vaknade" jag och fattade inte vem det var som låg brevid mig i sängen. Det var Frida, kom jag på efter ett tag. Hon skrattade åt mig. Jag tyckte det var pinsamt.
Förra veckan satt Dennis och kollade på TV ganska sent på kvällen. Jag hade gått och lagt mig några timmar tidigare. Plötsligt smäller jag upp dörren till vårat sovrum, kliver in i TV-rummet och ställer mig och kollar på Dennis. Står där ett tag. Kommer på att situationen är ganska pinsam. Går och lägger mig igen.
IGÅRNATT. Dennis den jäveln satte på datorn mitt i natten för att spela lite. Detta fick han sota för. Jag som har sovit ett par timmar, kliver upp ur sängen, tar på mig morgonrock, går och ställer mig vid Dennis och tittar på honom. Frågar tydligen om han har "Jerry"? (NAMNET PÅ DEMONEN KANSKE?) Dennis frågar vad jag håller på med, jag svarar "men jag är inte full!" Går och lägger mig.

Så ja, jag visste att det skulle hända. Demonen är efter mig, jag är besatt. Detta är väl det sista vettiga jag kommer att skriva. Inatt vet man aldrig vad som kan hända. Har väl hackat Dennis till köttfärs innan gryningen. Så om det finns några frivilliga som kan komma hit och skjuta mig imorgon bitti så är det bara att anmäla sig i kommentatorsfältet! Men gör det fort som satan, ska gå och lägga mig snart.




Nu ska jag sova! Hörs! (Eller?)

RSS 2.0