Bli inte rädda nu..

..men jag hade tänkt blogga lite! Liiite.

Mycket trist det här med att jag inte kan hålla igång bloggandet. För hur kul är det inte att läsa sen?

Jag kan ju berätta lite om vad som händer i mitt liv!
Det blev en till säsong på Nortura, på pakking i år igen, fast en annan del. En mycket roligare del måste jag säga! Säsongen gick extremt fort, hade en rolig tid med ett gäng härliga typer. Säsongen avslutades med julbord med alla skjaerare, vilket blev en kväll vi sent skulle glömma (eller den kvällen som vi hade svårt att komma ihåg dagen efter)
I slutet av november packade vi bilarna fulla för flytt hem till Sverige. Ett litet missöde gjorde att vi fick stanna en dag till, och även uppleva ett norskt sjukhus! "Bara" en bruten arm och slutet gott allting gott!

Nu har jag varit hemma i över en månad och vad har jag gjort? Ja, inte många knop! Kolla TV, hänga stan, fika fika, städa rum osv. Ganska skönt men man blir lätt rastlös.

MEN NU! Nu är det andra bullar som gäller. 12e januari flyger jag, Cillan, Frida, Towe och Jocke över atlanten och till Costa Rica! Två månader i centralamerika + New York väntar! Och huuuuuur kul ska det inte bli då? Enligt min vän Nikole som kommer ifrån och bor i Costa Rica så är det närmare 30+ grader där just nu! KUNG! Det ska bli så extremt skönt att komma iväg på lite äventyr äntligen. 3 år har jag väntat på detta och jag fattar inte hur jag har kunnat vänta så länge. Nä nu är det skärpning och leva livet som gäller!

Ni kommer att kunna följa mig på resdagboken.se, där heter jag sarakuhl. Orkar inte länka nu, göre sen.
Nu är det dags att säga hej då, avslutar med två bilder på mig och kött.
Herråå!


Jag och kött



kött + svepmaskin, den värsta maskinen den här världen har skådat

RSS 2.0