ÅHHHH

JAG HAR VERKLIGEN INGET INTRESSANT ATT SKRIVA. TILL OCH MED DEN DÄR MENINGEN TÄNKTE JAG RADERA


Vad händer nu?

SD. Riksdagen. Ett främlingsfientligt parti i riksdagen. Mållös.

Känns som dagen man befann sig här (okej inte riktigt, men nästan..)





Livet i Norge del 2 - MAT

"Eftersom jag är född Kuhlefelt så undrar jag ju givetvis över MATEN. Är norsk mat lika meningslös som det sägs? Har du smugglat ut några lammkotletter under tröjan än? Eller har du blivit vegetarian"

SVAR: Ja, norsk mat är lika meninglös som det sägs. På jobbet packar jag inte bara lammelår i kotlett utan också "fårikol" som är en klassisk norsk maträtt. Skön-norsken blev jätteförvånad när vi frågade hur man åt dessa... öh kadaver. Köttbitarna består av någon sorts kroppsdel av fåret, vet inte riktigt vilken, som mest består av ben och senor. Detta kastar man i en gryta tillsammans med kål. Häxbrygden får puttra lite och voila!




Annars så kokar dom väl sönder det mesta dom stoppar i kastrullerna.

Alla har väl hört att det enda norskarna äter till lunch är mackor och det stämmer också. Äter dom en macka? Nej. Äter dom två mackor? Nej. Äter dom tre mackor? NEJ! Dom äter i snitt 6-8 mackor som dom travar på varandra. En bra grej på Nortura är att dom har ett helt bord fullt med pålägg till alla norskar så det finns lax, massa skinka, ost, nugatti (som nutella), ägg, sill och massa gottigotti!!

Nu ska jag sova, övertid imorgon, jobb 7-19 lots and lots of kött!

Hej!

Livet i Norge del 1

Nu ska jag skriva lite om Norge!

Vi har bott här i Trondheim i en och en halv vecka nu, och jag älskart!! Älskar staden, älskar området vi bor i, älskar huset! Allting är underbart.

Vi jobbar på ett slakteri som ligger två mil utanför stan. Jag har fått en lite hur ska jag säga... Okletigare uppgift. Jag packar nämligen bara kött, ingen big deal. Begravs i lammkotletter ibland men det är ingen fara. Påminn mig om att jag ska berätta historien om skön-norsken och jobbiga norsken!
Iallafall. Vi jobbar tills vi stupar. Kliver upp 05.00 (host 05.30 host) och åker till jobbet kl 06.00 måndag-fredag. Vi slutar kl 15 (om det inte blir övertid) åker hem, äter, går och lägger oss. Om och om igen går det.
Igårnatt eller om det var iförgårnatt så hade jag och Dennis gått och lagt oss, allt var frid och fröjd. Dennis somnar alltid före mig, likaså den här gången. Jag ska precis till att somna när Dennis mummlar "du känns som en benig killing..." SAY WHAT!? pungspark.

Tur att vi bara jobbar där i två månader.








Del 2 kommer snart. Typ. Ni kan få ställa frågor om ni vill så svarar jag. Nej just det jag har 3 läsare. Hej då!


Äntligen har stockholmarna förstått

http://nyheter24.se/tyras/?p=12245#comments <---- sådär har ju vi här i norrland klätt oss i alla tider



en helt vanlig kväll på bodegan

Kvitter

Frida sa åt mig att skaffa twitter. Allting som Frida säger är väldigt bra och klokt så jag slog slog spiken i kistan. Eller nåt. Ni kan följa mig på sarakuhlefelt för så bra fantasi har jag!

Iallafall.

Dom tre första personerna jag la till var:

1. FRIDA PE
2. Pondexter
3. Ellen DeGeneres

Annars så funderar jag väldigt mycket på vad jag ska skriva i den här bloggen. Har hur mycket som helst på lager! problemet är bara att på kontoret i vårat hus så sitter det alltid en eller två personer till och måste ha mitt space när jag skriver. Återkommer när man dator är lagad. Men tills dess, följ mig på twitter!

Hade som man säger här in norway


RSS 2.0