Pysselkväll tema Voodoo

Har din chef precis gett dig sparken? Har din pojkvän varit otrogen? Ältar du fortfarande vad dom coolaste tjejerna i klassen gjorde mot dig i tvåan? Då har jag någonting för dig!

Vi träffas i min källare söndagen den 4/10 kl 02.30, för en liten Voodoo-kväll! Vi delar upplevelser, skratt och tårar. 
Medtag endast någonting från personen du vill jävlas med och ett glatt humör!
Jag står för snacksen. 
Anmälan sker i kommentatorsfältet.  

NU JÄVLAR SKA DOM FÅ!



Min lilla kärleksförklaring

Idag har jag och Dennis varit tillsammans i 9 månader.
För 9 månader sedan började jag leva igen. Efter att ha varit "fast" i ett destruktivt förhållande i 3 år, med en kille som gjorde mig olycklig fick jag plötsligt nog. Mina kompisar hade pushat mig till att ta det stora steget i säkert över ett och ett halvt år, men jag vet själv att jag var tvungen att förstå det själv för att det skulle få ett slut. Plötsligt gick det bara upp för mig att jag hade fått nog, att jag kunde få bättre.
Efter det här var jag helt säker på att jag skulle leva nästan i celibat och att allting med killar var lååångt borta. Men jag tänkte ändå "tänk om jag träffar världens bästa kille, vad fan gör jag då?" och vad tror ni inte att jag gör!?
En kväll i vintras står jag med Tim utanför Marité. Plötsligt kommer en kille fram och börjar prata med oss, vi har tydligen gemensamma kompisar. Tim måste gå iväg och jag, som är lite blyg av mig ibland, vill följa efter men då säger killen "oj, vågar du inte stå här själv med mig?" och jag som alltid försvarar mig själv säger "klart jag vågar!" så skakar vi hand, "jag heter Dennis, jag heter Sara".

1-2 veckor senare råkar jag av en slump följa med Tim igen på krogen. Jag hade egentligen tänkt gå hem men på något sätt lyckas Tim övertyga mig om att gå på Olearys. Vi går dit och vem träffar jag inte där om inte Dennis! Först så ser jag honom stå och prata med några kompisar, jag tänker "nä nu fan ska jag inte bara stå här och inte göra någonting" utan jag går fram och säger "hej Dennis" och här kommer det pinsammaste i hela den här historien som nog kommer att jaga Dennis för resten av hans liv. "heeej, förlåt.. eh vad pinsamt, jag kommer inte ihåg vad du heter.." Jag minns inte riktigt vad jag sa, men jag antar att jag skrattade honom rakt i ansiktet och efter det la jag in mitt nummer i hans telefon och döpte kontakten till "Sara för fan".

Veckan efter träffas vi igen, och igen, och igen.. Jag erkänner att innan jag skulle träffa honom "själv" för första gången var jag lite osäker. Jag menar, jag hade precis kommit ur ett annat förhållande och då "ska" man tydligen vara singel. Men jag la det åt sidan och bestämde mig för att träffa Dennis. Och det är det bästa beslutet jag någonsin har gjort. Känslan jag hade dom här dagarna går inte riktigt att beskriva. På ett sätt kändes det som att jag hade kommit hem på något sätt.. Jag trodde att jag hade känt trygghet innan, men inte den här sortens trygghet. Jag hade det fortfarande ganska jobbigt efter mitt tidigare förhållande och andra killar hade nog sprungit åt motsatt håll. Men inte Dennis. Han lyssnade, torkade tårar, höll om, peppade och var den underbaraste jag någonsin hade kunnat fantisera om. 

Nu efter 9 månader så har vi redan varit med om så mycket och jag vet att Dennis är "Han". Jag har hittat den som jag tänker leva resten av mitt liv med, även fast jag bara är 19 år och borde "leva livet". Men jag tänker leva livet med Dennis och det kommer bli det lyckligaste livet man kan leva. 

Dennis, du är allting jag någonsin kunnat drömma om. Du är förstående, du är vacker, du är snäll, du är social, du är rolig och du får mig att känna mig trygg, vacker och värd någonting. Du har tagit fram sidor hos mig som jag inte trodde fanns. Vi kan säga att vi älskar varandra varje dag utan att orden tappar betydelse och det kommer dom aldrig att göra.


Jag älskar dig mest av allt på denna jord.





27/12 -08 blev det du och jag föralltid.

Hur töntigt det än låter, hoppas jag att alla hittar sin "Dennis", för då kommer skulle världen vara en mycket vackrare plats!

/Sara


EXKLUSIVT!!



Kanske ska förklara mig lite.. Direkt efter att jag hade postat den här meningen och läst igenom den kom jag på att det lät rätt roligt. Bäddat för missförstånd alltså! FAN VA KUL! Älskar missförstånd. Påminn mig om att berätta det vi kallar "skeva-bröst-historien" någon gång. Det är en historia värd att berättas kan jag lova er. ååh missförstånd..

Iallafall.

Bara för er kära läsare, ska jag berätta bakgrunden till min post. Sen kan dom andra jävlarna på facebook tro vad fan dom vill, sen länkar alla till min blogg och dom ångrar sig djupt att dom inte läste från början.

Iallafall.

I veckan besökte jag min pappa doktorn (observera, min pappa är läkare) för att göra det jag älskar mest, sådant som inkluderar sprutor, vassa knivar osv.
Jag skulle alltså ta bort ett födelsemärke som jag haft på ryggen sen för alltid ungefär. Det var ganska stort och äckligt, så jag bestämde mig för att lägga mig under kniven helt enkelt.
Sagt och gjort, snitt snitt, fyra stygn, borta för alltid. Eller nja, inte för alltid. Mitt stora och äckliga födelsemärke ska skickas till någon provbank, där någon stackare ska peta lite i det med en tops och sen lägga in mitt DNA i ett register.
Så nu lägger jag planerna på att råna en bank med en helikopter på is. FAN! och FAN att någon gjorde det innan mig också. Livet är allt bra typiskt ibland.

Sen kommer Jean-Claude in. Jag har alltså börjat jobba på Neras Direkt som är ett callcenter-företag som säljer el och telefoni. Och i torsdags lyckades jag sälja min första rörliga el, till ingen mindre än JEAN-CLAUDE! fy fan vad var nice. Han var riktigt trevlig och bröt lite gulligt på franska.

Jaja, så var det med den historian, jag får inte blöta ner min rygg och inte böja mig fram på två veckor. Jag får heller inte pilla upp plåstret och titta på såret.
Alltså, det där med att inte blöta ner ryggen och inte böja mig fram kan jag ta. Men att inte få titta och pilla gör mig galen! Maaaaad, its driving me maaaad.

Så ni som trodde att pappa hade betalat mina nya sillisar och Jean-Claude är min nya pimp kan ju lägga ner era misstankar. Men det hade varit en skräll faktiskt.  

Iallafall.

Lite dålig uppdatering, jag vet, men det kommer bli sämre! vänta ni bara! har just nu två jobb som kommer att ta upp större delen av min tid (utom lördagar) och som också kommer ge mig magsår, stress mage, platt mage (snälla?) annars är jävligt stor ölkagge om jag kommer jobba kvar på Neras iallafall. Där flödar ölen så att säga!

Men det är en annan historia, nog med prat nu! Jag laddar upp en trevlig bild istället och avslutar det här jävla inlägget.




fy fan vad trevligt. hej då!

New Moon

 

måste.. se.. nu!!!


För det är ingen vanlig dag

jo det är det visst det. En precis lika vanlig shitty-dag. Gör inget vettigt alls. Har varit vaken sen klockan åtta då jag skjutsade Dennis till Jamtli, och då är det ju lika bra att fortsätta vara vaken. Fast jag har en jääääävla lust att gå och lägga mig igen. Fy faaaan alltså.

Jamen annars så har jag tråkigt. Den här snor jag av Carro:

Jag och min andra halva

Vad heter ni? Sara och Dennis
Hur träffades ni? Utanför Marité i November -08
Är ni förlovade? Nää
Bor ni ihop? Inte på riktigt men inte på låtsas och ibland kanske.
Har ni barn? Dennis är min bäbis men annars så nej
Har båda körkort? Nej, HAHAH Dennis har inte körkort!!
Isåfall, vem kör bäst? Även om Dennis skulle ha körkort så skulle jag äga honom många mil
Kommer du ihåg er första kyss? Ja, på Olearys, Dennis hade tafsat lite på min rumpa innan. Snusko
Vem sa "Jag älskar dig" först? Dennis, när han var full.
Vem är äldst? Dennis, en jävla vecka
Vilka stjärntecken är ni? Vädur och vädur
Vem fyller först på året? Dennis...
Vem är längst? Dennis...
Vem sjunger bäst? Utan tvekan, inte Dennis
Håller ni i handen på stan?
Ja men inte när Dennis skäms.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Vi lärde ju känna varandra innan vi blev ihop, men innan vi träffades kände vi inte varandra.
Blev du kär i första ögonkastet? Nej men i andra eller tredje kanske!
Har ni någon speciell låt? Love you more, fast den är mest min men lite Dennis också.
Har ni några "fri kort"? Om Edward Cullen skulle sitta på sängen bakom mig nu.. Alltså inte Robert Pattinsson utan EDWARD CULLEN. Då jävlar.
Har ni varit utomlands tillammans? Nä men vi har varit i Ottsjö. Och Hallom.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Dennis sitter vid datorn, jag tjatar på honom att han ska kolla på TV med mig. Lyckas aldrig och blir olycklig.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja om inte en riktig filmkyss
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Typ 1-2 kilometer. Tydligen långt för Dennis för han brukade ta bussen till mig.
Blir du lätt svartsjuk? Lätt och lätt. Inte jättelätt.
Brukar ni bråka? Nej! oh why
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer. Vi lyckas nästan aldrig ha pengar på telefonen samtidigt
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? SKA JAG VÄLJA UT EN? Aldrig, hela han är en kroppsdel och den är jävligt fin.
Brukar nån av er prata i sömnen? Dennis grymtar mest och jag snarkar mest.

Hej då

En helt vanlig konversation

Det har blivit en vana iallafall för Dennis att tvinga mig att tvätta hans ansikte på kvällen, och ibland också på morgonen. När jag är trött och egentligen inte orkar så brukar Dennis hota mig med att spruta ansiktstvätten i ögonen på mig, vilket skulle resultera i att jag blir blind eftersom tvätten är ganska stark.

Följande konversation utspelar sig:

Dennis: Om jag skulle spruta det här i ögonen skulle du typ bli blind!
Sara: mmh..
Dennis: Om du blev blind, då skulle jag låtsas sätta mig och kolla på TV med dig, sen skulle jag gå och sätta mig vid datorn och du skulle inte märka någonting.
Sara: Då skulle jag spruta ansiktstvätt i dina ögon så att du inte kan sitta vid datorn, och när alla andra frågar varför du är blind så skulle jag säga att du satt förmycket vid datorn.
Dennis: MEH!
Sara: Du hörde rätt, svin. Det här hamnar på bloggen.
Dennis: Jaha, ska din blogg bara handla om alla dumma saker jag gör mot dig?
Sara: Ja.
Dennis: Godnatt.
Sara: Godnatt.

Så trevligt har vi det i vårat förhållande!

Hej hej.

Lätt bästa bloggen i världen, minst

har ni ju här: http://vipkollektivet.blogg.se

joråsatte!

Bla bla bla... Bla bla bla.. Jag skriver som en krattaa..

Iallafall...

Idag hade jag träning, vi tränade en dans som vi har döpt till Daniel-dansen eftersom våran första kille Daniel tyckte om den och den är lite mer anpassad till killar. Ja nu vet ni det.
På lördag har vi reklamfilmsinspelning för Price Off och på söndag har vi match, jag känner mig lika förvirrad över båda sakerna. Vad ska vi göra? Vad ska hända? Hallååååå.... Det som jag vet är att imorgon ska vi (hela föreningen) titta på Bring it on och äta godis. Ibland leker livet alltså.

Jaaa....

Ikväll har jag hängt ut med le Loppan och la Lif. Det var trevligt, vi kollade på Stinsen brinner och skrattade gott. gooooott. Sen drack vi te och planerade diverse festligheter, to be continued alltså!

Japp. Fy fan världens sämsta inlägg. Jag kommer med intressantare saker någon annan dag hörrni.

Hej då hej då!

shit va fin bild

Nya friska tag!

Carin påminde mig om att jag hade en blogg. Då tänkte jag att jag skulle börja om på nytt med mina gamla blogg. Men då tänkte jag igen och tänkte att det finns alldeles för mycket skit på den bloggen som jag inte  vill att alla ska läsa, men samtidigt vill jag inte ta bort det. Det är ju trots allt som en liten dagbok. I den här bloggar jag  om mina händelserika dagar.

Såhär ser en dag i mitt liv ut:

09.00 - Vaknar av väckarklockan, snoozar.
09.30 - Snoozar..
10.00 - Snoozar
10.10 - Stänger av alarmet och somnar om.
11.00 - Vaknar, funderar lite på livet, typ om jag ska kliva upp eller inte.
11.15 - Kliver upp
11.16 - Kramar Dennis och ger honom någon liten pik om att han sitter för mycket vid datorn.
11.20 - Fikar
11.35 - Kollar på tv
12.35 - Läser bloggar
13.35 - Läser bloggar..
14.00 - Sätter mig vid datorn och kopplar upp mig online på www.ams.se
14.10 - Muttrar någonting om att det inte är konstigt att arbetslösheten är så hög yadiyadiyadi..
15.00 - Tjatar på Dennis att han sitter för mycket vid datorn.
15.05 - Frågar Dennis varför han älskar sin dator mer än mig. Får inget svar.
15.10 - Tjatar vidare.
16.00 - Rastlös. Sitter Dennis vid datorn skakar jag stolen så att han inte kan spela ordentligt.
16.15 - Rastlös. Försöker kittla Dennis.
16.16 - Dennis säger "nej nu jävlar", tar tag i mig, kastar mig på sängen, ser mig djupt i ögonen och... Böjer mina armar och ben i konstiga vinklar så att det gör skitont och så dom nästan går av. Det är sant!
16.30 - Utslagen. Mörbultad. Tycker synd om mig själv.
16.33 - Går och slår Dennis i bakhuvudet.
16.34 - Ångrar mig och klappar honom istället. Som en katt. Kiisseekiissse
17.00 - Kurrar i magen - ge mig föda Carina!
17.30 - Får föda.
18.00 - 00.00 - Resten av kvällen består mest av att tjata på Dennis att han sitter för mycket vid datorn, varför han inte gillar att vara med mig, att han är tråkig, att hans spel är skitspel och att han borde gå och lägga sig.

Så! Intressant hörrni!

Nä. Jag borde skaffa mig ett jobb. Eller en hobby.

Så! Det var första inlägget i den här bloggen. En ny era!!!!

Hej då.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0