Äntligen!

Nu har jag någonting att skriva om!

jag skulle vilja veta hur det går att vara sambos med så många? har ni skapat några intriger och pakter med och mot varandra än? är det någon som inte diskar efter sig? någon som skiter i toan så att det blir torkat bajs på kanten osv. BERÄTTA MER! pusspuss

Sambolivet fungerar förvånansvärt bra. Fast jag har väl haft tur, jag och Dennis har eget rum som vi kan dra oss tillbaka till. GOS och ERAN har väl egentligen också egna rum bara det att dom har en liten trappa mellan varandra.. heheheh. Men vi är glada ungdomar som kommer bra överens! Man märker inte av att vi är så många, jag, linus och alex är ju hemifrån 06.00-16.00/20.00 och Gunnar och stina är hemifrån 23.00-07.00 så vi går liksom om varandra.

Den första intrigen i huset var wowarna vs streamarna. Den gick väl mest ut på att nördarna i "lan-rummet" (pojkar-som-borde-växa-upp-rummet) skrek så fort deras dataspel laggade lite som enligt deras mening berodde på att vi andra i huset streamade. Då gick jag igång vettni, planerade en massstreamning då vi skulle streama och ladda ner så mycket vi kunde, allihopa samtidigt. Blev inget av tyvärr. Hade kunnat gå till historieböckerna.
Den andra intrigen i huset var väl mellan dom karlarna som inte kunde träffa riktigt och oss tjejer samt de killar som sitter ner, jag citerar Gunnar: "Jag har iallafall manlighet nog att sitta ner!!" (så nu var det ute i cyberspace)
Dennis, som var på våran sida, alltså sittarnas sida, hävdade dock att det måste vara en läcka i toaletterna eftersom det var stora pölar under toalettsitsarna. Konstigt bara att dom har försvunnit nu när 3 killar har flyttat ut..... jaja nog om det.

Appropå diskning och städning, innan vi flyttade in i huset (omg låter som en dokusåpa) skrev vi kontrakt med varandra att vi skulle hålla ordning och reda. Gör man inte det får man en varning och vid andra varningen får man böta 50 NOK som går direkt ner i huskassan! Hittills har det ufärdats 6 varningar, varav två böter. Ena boten är Dennis. hehehe.
Nu har vi också knåpat ihop ett städschema så allt ska vara i ordning!

Varje gång jag pratar om "huset" så låter det som att jag lever i en dokusåpa. Vi ska egentligen varje månad (har inte haft det ännu) ha husråd eller vi kan kalla det ö-råd om ni vill, där vi öppnar pandoras ask som man innan kan lägga i små lappar, t ex "Dennis, vad gjorde du på toa i 45 min förra tisdagen?" också måste Dennis svara på det. Ungefär såhär:


 


Vi har alltså skapat oss våran egen dokusåpa och jag tänkte montera upp lite kameror här och var i huset, och sen sända LIVE direkt från den här bloggen!!! Alla intresserade kommenterar det här inlägget.

Nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka montera kameror imorgon. Nattinatti!

RSS 2.0