drap

bilden visar när josefin bryter armen i köpenhamn eller nästan iallafall

 

 


Årets julklapp

Tydligen är årets julklapp spikmattan. Tråkigt tycker jag, jag hade hoppats på gem, plastfickor eller överblivna journalmappar. Då hade iallafall jag haft mitt på det torra.

/sara

MARIA MAKES ME LAUGH

Förlåt att jag inte har hört av mig. Nu ska jag skriva massa roliga saker!

Rolig sak 1:

Jag och Dennis är ganska lika varandra ändå. Vi är inte helt omaka liksom. Vi har samma värderingar osv. En sak som dock skiljer oss åt är att när jag ger Dennis en fantasi-hårmassage (alltså förutom massage så inkluderar den sång och roliga rörelser) så sjunger/nynnar jag alla sånger i Sound of Music och när Dennis ska göra detsamma på mig så rappar han. Fy fan vilken nörd han är, har ni hört på maken. När jag avslöjade för Dennis att jag önskade att hela livet vore en musikal och sprang iväg för att göra mig redo för Dirty Dancing-lyftet, pussade han mig bara och sa att han tyckte om mig ändå.

Rolig sak 2:

Topp 3 - saker jag brukar tänka på när jag är sad och vill bli awesome

3 - Bästa smeknamnet ever som vi haft på våran hund Bastian - BARTY BOMPALAINEN
2 - Detta har jag inte varit med om själv, så jag fattar inte varför jag skrattar varje gång jag tänker på det. Men iallafall, Josefin berättade en gång att hon och hennes föräldrar hade suttit hemma och kollat på säsongsavslutningen av Upp till kamp och det var hur hemskt och sorgligt som helst. Då sätter sig deras hund Tuff och ni vet drar rumpan med framtassarna, längs mattan framför TVn. Det kliade säkert jätteskönt och var nog jätteroligt. Jag tror det iallafall. Love ya Tuff
1 - UTAN TVEKAN, när mamma skrattar. Alltså det finns inget roligare. Hon skrattar och skrattar tills hon ligger dubbelvikt och tårarna sprutar ur ögonen på henne. Det är seriöst det roligaste som finns!

Nu fick det vara nog med roliga saker!

Mindre rolig sak:

Jag och Dennis såg den värsta skräckfilmen jag någonsin sett i söndags. Jag tänker inte ens skriva namnet på den för jag hoppas att ingen någonsin kommer att se den. Halva natten låg jag och puttade på Dennis så att han inte skulle somna innan mig.
I helgen åker jag, jenny, anna, henke och michaela till Göteborg på en tränar-utbildning och jag är seriöst lite orolig. Så Jenny, om du läser det här, bli inte förvånad om jag kommer och skedar dig mitt i natten. klappa mig bara på huvet och säg åt mig att tänka på glass.

Nu orkar jag inte skriva mer. Jag hör av mig!



RSS 2.0