Fem saker du inte visste om mig

Problemet som uppstår vid sånna här frågor är ju att man ska komma på något fyndigt om sig själv. Önskar att min lista såg ut ungefär såhär:

1. Jag har rest halva jorden runt
2. Jag har rest andra halvan jorden runt
3. Jag har rest jorden runt
4. Jag är intelektuell
5. Jag fick 2.0 på högskoleprovet (eller är det 20 man säger?)

Men ingenting av det där är ju sant. Trist.

När jag var liten samlade jag på kvitton. Jag tyckte alltid att det var jätteroligt att följa med mina föräldrar på affären och handla. När mamma eller pappa stod i kassan och skulle betala rannsakade jag kassorna och golven efter kvitton, hittade oftast en drös, stoppade dom i fickan och åkte hem. Hemma hade jag alla mina kvitton i en papperspåse från ICA. En dag tog jag fram min papperspåse, hällde ut alla mina kvitton på golvet och sorterade dom, i längdordning. Där satt jag och njöt. En dag kastade jag alla mina kvitton. Vet inte riktigt varför. Men det gjorde jag.

En annan sak som många inte vet om mig är att jag har ryskt påbrå. Min morfar flydde undan ryska revolutionen med sin ryska mamma och svenska pappa. Dom lämnade allting bakom sig och min mammas farmor tyckte inte särskilt mycket om att prata om det förflutna. Så vi vet inte så mycket om våran ryska släkt. Det tycker jag är väldigt tråkigt.

Jag har väldigt svårt att bestämma mig för vilken "stil" jag har. Inte för att man måste bestämma sig så, men jag kan inte riktigt känna att jag dras till en viss sorts kläder, och skulle jag fråga någon vilken stil jag har så tror jag inte att den personen skulle kunna svara sådär på rak arm. Ibland vill jag ha färgstarka kläder, även fast jag vet att jag trivs bäst i svart, grått och vitt. Ibland vill jag ha söta klänningar och strumpbyxor, ibland t-shirt och jeans. Oftast vill jag se cool och inne ut, för det vill ju alla. eeh. Förvirrad var ordet.

Jag är väldigt bra på att göra guacamole. (Frågade Dennis vad jag var bra på. Fick som svar: Guacamole. Tack.)

Det här har jag jobbat med hittills i mitt 20-åriga liv:
Sommarjobbare på Jamtli
Sommarjobbare på Centraloperation
Sommarjobbare på BB/GYN
Telefonförsäljare
Arkivassistent
Handläggare på Försäkringskassan
Produktionsmedarbejder
Servitris

Det var fem saker om mig som ni kanske inte visste! Känner inom mig att jag kommer producera en mängd intressanta inlägg framöver. Gött.

Hadeee!




Humongus bloggtorka

Eftersom jag har sån bloggtorka så tänkte jag göra listan som alla andra gör. Simma längs strömmen. Guu det tar emot. Men jag har inte riktigt lust att lämna ut hela mitt liv så jag tänker inte göra alla, hahah! Måste ju vara lite mystisk ibland också.

Precis som många andra tänkte jag göra den här listan!

Dag 01 – Fem saker du inte visste om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min första kyss
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Om mig

DÅ KÖR VI!!!!!!

Glee

Skäms på mig att jag inte har skrivit på länge. Men det händer inte alltför mycket i mitt liv just nu. Jobbar som mattant på kantina på Nortura på malvik på norge på norden på blalblblala dryyygo.
Lyckan var iallafall gjord när jag var med Towe på byen och av en slump gick in på Plattekompaniet och hittade andra hälften av säsong 1 av Glee! KOSTA VAD DET KOSTA VILL tänkte jag och köpte'n! Så hela eftermiddagen och kvällen igår spenderades framför TVn. Du måste bara älskare



19de november är min tid på Nortura slut. Vad som händer där efter får vi se, CARPE DIEM!!

Hörs!

RSS 2.0