Klädkod

Kom hem från träningen för en stund sedan. Dennis har massa karlar här och som grillar. Jag tänker att jag bör duscha (ja, BÖR, jag hatar att duscha) och nästa tanke är att "jag borde klä på mig något svalt sen". SVALT? Vart kom det ordet ifrån? I vilken liten del av min hjärna har det ordet legat? Jag använder inte ordet svalt. Det gör mamma, hon är 50+.

whatever.

hej

Knäppt

Vet att det är astråkigt att skriva om drömmar så jag skriver detta mest för mig själv för att komma ihåg den sjuka dröm jag hade inatt.

Det började med att jag var gravid. Höggravid, gick och väntade på förlossningen. Plötsligt så började mina armar domna bort, också sa jag det till mamma. Hon tyckte att vi skulle åka in till sjukhuset, vilket vi gjorde.
För att ta sig till sjukhuset var vi först tvugna att gå genom IKEA, som var fullpackat med folk. Tillslut så kom vi in i kulverten på lasarettet, och vi kom in på någon random avdelning. Där hade pappa jour och mamma stod och pratade med honom och deras kollegor. Sen kom Dennis och vi satt och väntade på att mamma och pappa skulle prata klart.
Efter ett tag gick vi därifrån och tydligen så hade mina bortdomnade armar ingenting med förlossningen att göra så jag for iväg på träning.
Höggravid som jag var skulle jag hålla i en träning, och den här gången var det inte juniorer utan ungefär 50 pers i alla möjliga åldrar, och alla var jättestökiga och jobbiga. Jag skulle lära alla en dans men kunde inte starta musiken, flera personer stod och rökte så jag skrek åt dom att dom inte fick röka på träningen också tog jag deras cigaretter och stampade på dom, så dom blev jättesura och gick därifrån.
Allt var ett stort kaos och mitt i allt så kommer Jenny (min tränare/medtränare) och vill känna på min mage. Vi står där och trycker på min mage och jag säger, "Jag tror att det är en tjej" och då utbrister Jenny, "det är det ju inte alls det!" också tittar jag ner, och då hänger bebisen där mellan mina ben! Så tar jag upp den också ser jag att det är en pojke. Det enda jag tänker är typ, "jaha, det gjorde väl inge ont", men jag blödde mellan benen så jag gick till mamma och berättade att jag hade fött och nog var tvungen att åka in till sjukhuset igen. Mamma sa mest, "nämen oj då, ja gör det" också ringde jag ambulansen.
Innan jag skulle åka in tyckte jag att det var en ganska bra idé att visa upp min son för hans pappa, Dennis. Han satt och spelade TV-spel med några kompisar, också när jag ska räcka över våran son till honom så har någon (jag?) slagit in honom i kartongspapper och silkespapper. Så jag tar bort allt papper också får Dennis hålla i sin son! Han tycker att han är jättefin och så, men han håller honom lite konstigt, Dennis liksom la honom på mage över sitt knä, vilket var ganska lustigt. Sen kommer ambulanspersonalen som är jättesura att dom var tvugna att komma, sen vaknade jag!

Finns det någon drömtydare som läser den här bloggen får den personen gärna tolka den här drömmen.

hörs heeej

Kuhl Sara

Nu har jag skrivit en liten beskrivning där uppe på blöggen. Måste förklara mig lite. Kuhl är alltså dom fyra första bokstäverna i mitt efternamn. Jag tror inte att jag är rolig. Det får man inte tycka i Sverige.
Efter mitt och Dennis dagliga slagsmål så mobbade han mig för att han tror att jag tror att jag är så kul! Men serrni det är såhär att det är när jag försöker vara rolig som det blir sämst. Jag vet att jag kan sköjja till det lite ibland och sådär, men det kommer helt naturligt.

Detta kan bli jobbigt om jag blir känd. SATAN!

här e ja



å dennis

hej då

Lugna er!!!

Fick ungefär tusen kommentarer i förra inlägget om att jag inte skulle gå på balen imorgon. Förlåt om jag var tvetydig! Det som hände var att jag skrivit en inlägg och med en enkel knapptryckning försvann hela skiten. Härligt! Jag slet mitt hår och kastade ut datorn genom fönstret. Nog om det!

Tycker att det är lite jobbigt såhär i baltider. Många frågor, få svar.

Ska jag raka benen*? kanske (visade sig vara en mycket dålig idé, hyvlade av mig ett stycke kött på vänster ben, ni vet där huden är som tunnast precis bakanför knölen osv osv osv boring)
Ska jag raka bort den lilla dungen i min vänstra armhåla som blev kvar efter senaste gången jag gick loss med hyveln min? får c (var också en ganska dålig idé, sved till nå jävulskt. PS. inget blod. DS)
Ska jag noppa mina buskar till ögonbryn? men vem bryr sheeeey. Måste väl. Ska inte raka dom iallafall.

Nu ska ni få höra en rolig historia. En gång på lunarstorm så kommenterade en brud en bild på mig, hon skrev "i've got a bush", alltså att jag hade buskiga ögonbryn. Jag hade närmast obefintliga ögonbryn när jag var i lunar-åldern, dom var så blonda så dom knappt syntes. Jag skrev tillbaka att hon var en fjortis och sedan kände jag hämndens sötma i flera minuter.
Tänk vad många historier det finns om mina ögonbryn!

* Dennis klappade mina ben häromdagen. Han påpekade att jag kanske skulle raka benen. Jävlar vad helvetet drog igång. Jag frågade honom hur han kunde leva med sig själv. Att ställa sådana krav på mig som kvinna. Jag sa att han inte skulle klara en dag med pressen av alla ideal som vi unga kvinnor måste följa för att vara "rätt". Jag krävde att han skulle börja betala mansskatt till mig. KAN VI, VILL VI, TÖRS VI? JA VI KAN, VI VILL, VI TÖRS!

Jag kan ibland vara lite sådär ultraradikalfeminist. När vi spelade poker i lördags så spelade jag bort alla mina pengar, också hade Dennis jättemycket pengar, också ville han ge mig pengar men jag ville inte ta hans pengar för han är man. Längsta meningen ever och nu vet ni lite mer om mig!

HEJ!


Bal whatever

HELVETE ALLT FÖRSVANN OCH NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG UNDER EN STEN HEJ DÅ

Utmanad

Michaela (http://minzy.blogg.se/2010/may/utmaning.html#comment) gav mig en utmaning. Jag skulle ta den 10:e bilden från bloggens start och lägga upp den.

Här är min bild:




Som ni kanske såg hade Michaela lagt upp en bild på sig själv i bikini, ätandes glass. Jag lägger upp en dinosaurie. Undra vad det säger om mig som person.

Jag utmanar Blondinbella, Kenza och Alexander Schulman!!!!

hej då

Blir som litte stolt ja!




Det går framåt för Jamtland Cheer! I torsdags kom tv4 och filmade och detta är resultatet!

Sjuk i hövve

Jag är sjuk. Det är skittråkigt. Jag har varit sjuk i 12 dagar. Jag höll precis på att hosta slem på Dennis nya dataskärm. Han hade blivit sur.
Jag har ännu inte fått något jobb i sommar. Det suger. Jag funderar på att söka ett jobb som receptionist på ett hotell i turkiet. Enda som finns. Fast jag tänkte också söka jobb som barnflicka på en hästfarm på Irland. Finns inga jobb i den här stan så man får väl söka sig över haven. Fly on the wings of love. Jag är bitter.
Men jag ska till Norge i höst iallafall. Har en backup-plan. Säljer mina fonder. Jobbar 10 pass på svenskan. THEN IM OUT OF HERE!!!
Nej nu sög livet ganska rejält. Trist!


Minnet sviker mig

När jag träffar folk som inte läser min blogg, vilket händer ganska ofta, så lovar jag alltid att jag ska tillägna ett inlägg till dom. Det är bara det har nu har jag glömt bort vem det var som jag lovade.

Fast Krille kom jag ihåg nu. Denna bild är till dig



sen var det en till... JA NU VET JAG!!! NILS!! Jag känner inte dig så väl men du verkar vara en riktig skojjare du!






hej då

RSS 2.0