Vad hendee

Jaha nu slutade jag blogga igen. Typiskt, jag som hade fått upp farten!

Vad har då hänt sedan vi hördes sist? JO!
Förra helgen var jag hemma i Östersund och återsåg kära HD! Dennis alltså. Simon kallade honom för Dennis (Hans Dennis) och det tyckte jag var störtkul.
Iallafall så var jag hemma och det var väldigt skönt! Helgen bestod av mys med familjen, en sväng till Andersön, återträff med tjejerna från klassen och sena kvällar!

Den här helgen var det killfritt i huset så jag, Stina och Cecilia levde loppan. På lördagen åkte vi först till Kristiansten festning, som är en fästning som ligger högt uppe i Trondheim, så man ser ut över hela staden. Där försvarade sig tydligen norsken mot svensken.. HEHE.... Så vi la oss där och solade och åt vattenmelon! Efter ett tag började åskmolen hopa sig så vi åkte hem och åt lunch. Men tji fick vi för då kom solen fram igen! Så då åkte vi upp till en sjö/tjärn som inte ligger så långt från där vi bor och tog årets första dopp! Hyfsat varmt i vattnet men solen värmde när man klev upp!
På kvällen blev det utgång och vi hamnade på Crash, som vanligt. Där var det full fart och ett extremt svettigt dansgolv. Blöt kväll på mer än ett vis, hehe.

Nu är grabbarna tillbaka och det är vardag igen. Vi tjejer ska försöka hålla oss borta från socker ända fram till midsommar, förutom en dag, nämligen fredag för då är det personalfeeeeest!

Vi hörs!
hej

RSS 2.0