Har inte tid

Tja. Livet som arbetslös var kort. Börjar jobba på måndag. Men just nu har jag inte tid att blogga. Kungabröllop.

Följande bröllop har jag sett:

1. Haakon och Mette-Marit

2. Letitzia och Felipe

3. Frederik och Mary

4. Märta-Louise och Ari Behn

Eventuellt missar jag bröllopet imorgon. SKIT! Men jag bandar det på VHSen. Helena säger att SVT play säkert lägger upp det men jag ska fan banda. Detta är viktigt. Detta ska visas upp för barnbarnen.

Hörs hej

Nu blir det roligt

Jag är typ arbetslös nu igen! Vilket betyder att jag kommer ha alldeles för mycket fritid, vilket i sin tur betyder att det blir mer konstiga inlägg i denna blogg.

Iallafall.

Satt och skummade igenom Carros bilddagbok (som sagt, mycket fritid). Till historien hör att när vi gick i 6an fick vi måla på en bit lakan. Vi fick måla vad vi ville! Sen hängdes dom upp som gardiner. Carro skrev MoDo hockey och juppe_nallen på sin. Juppe_nallen var hennes hotmail på den tiden. Fattar inte varför hon bytte.
Jag blev lite full i skratt när jag såg den bilden så jag bestämde mig för att kasta iväg ett sms till självaste juppe_nallen! När jag skrev juppe i t9 så blev det juppé, och nu ska jag kolla upp vad det betyder, tillsammans med er!!
Det betyder..... gooogle gooogle gooogle..... va fan! Alain Marie Juppé, född 15 augusti 1945 i Mont-de-Marsan, Landes, är en fransk konservativ politiker som var premiärminister i Frankrike mellan 1995 och 1997.
Här har man varit polers i typ 13 år också säger hon inte hon inte att hon är insatt i fransk politik.

äsch jag älskar juppe_nallen ändå



jag och juppe_nallen


RSS 2.0