crazy dog



vi har kul.

doggidoggi!

Agnes är här. Hon är grannens hund och knäpp i huvudet. Kryper bakom soffan också fastnar hon där för soffan är för smal och Agnes är för tjock. Så står hon där och kommer ingenvart och gnäller. Så drar man ut soffan också kommer hon fram. 10 sek senare gör hon samma sak. Korkad men söt!



Pussagnes och big-lips-sara. agnes är en tuff-ras, alltså samma ras som Loppans hund Tuff. Alltså en Tuff-ras, sitter inte inne på någon annan information!



vi har roligt agnes och jag! två sköna brudar

Grattis!



coolaste katten i prag!! love ya


Man ska inte lita på någon

I dagarna har jag hört så mycket om det här BlogLovin som det heter. Oj vad bra det skulle vara osv. Så jag slog spiken i kistan, strödde pärlsocker på bullen, la grädden på moset och stoppade ugglor i mossen, jag blev medlem! Genast la jag till alla mina bloggar som jag följer. Det blev 46 st tillslut!
Men nu börjar jag bli lite fundersam. Jag vet inte riktigt om jag litar på det där. Tänk om den glömmer att meddela mig om att någon har skrivit ett inlägg? Tänk om jag missar något viktigt? Också går jag runt och vet ingenting. Då skulle jag bli ledsen.

hej hej

damn you sugar

I tisdagsnatt innan jag och Dennis skulle sova skakade vi hand på att vi skulle sluta äta godis och dricka oboy. Iallafall i två veckor, bara för att få bort sötsuget.
Dennis inviger onsdagseftermiddagen med ett glas oboy. Sen äter vi varsin semla (MEN MAN MÅSTE JU FÅ DET ÄR JU BARA FETTIS EN GÅNG OM ÅRET). Dagen efter tog vi en till.
Idag var det lördag och då bestämde Dennis att man får dricka oboy. Men man får tydligen inte äta godis? svin. Och eftersom vi var ute och drällde på krogis igår var vi ju sjukt sugna på coca cola idag. Först tänkte vi köpa två små flaskor men det slutade med två stora. Men jag har bara drugit två glas än så länge!!!

Jaja det ska väl bli nå fitnessgudar av oss också nån gång.



mina cupcakes till josefins hej då-fest!

hej då!!

min älskade man

blev helt plötsligt så full av kärlek. alltså jag är ju det mest hela tiden men nu kom det en extra dos. sitter inne på Dennis rum med datorn i knät medans Dennis sitter ute i tv-rummet och tittar på TV. tydligen är det något roligt för han skrattar så gott åt det. första skrattet lät som en liten gubbe och då blev jag så lycklig. haha det låter så konstigt och han kommer absolut inte ta det som en komplimang att han skrattar som en gubbe och det gör han inte egentligen, bara lät så nu, men jag kom bara att tänka på att om 60 år är allting förmodligen sig likt, jag kommer säkert sitta med datorn framför mig (som då kommer vara stenålders) och Dennis kommer nog sitta framför TVn (som också kommer vara stenålders) och gubbskratta.
Min älskade älskade Dennis. Du är så fin. Jag älskar dig.


Önskelista!

Nu är det mindre än två månader kvar till min födelsedag! Nu kanske ni undrar vad som står på önskelistan?



en audi a4 skulle inte sitta helt fel! frågade mamma om jag kunde få en och hon sa självklart! dåligt!!!!

om a4an är slut på affärn så funkar denna också:



den är ju lite mindre men det ska nog gå ändå. jag och en shotgun får ju plats och det är väl det som räknas. om man kidnappar någon får den väl plats i skuffen som vanligt.

jaja nu vet ni! 13 april är det deadline så ni kan ju börja gå ihop nu, slå sönder spargrisarna osv. äsch, jag ska inte lägga mig i, litar på mina älskade vänner.

hej!

VIKTIGT!!!!

Kan alla bara påminna mig om detta? Det står:

"Klara splitt och spagat åt både håller innan 29 mars!!!"

Med det menas att jag ska kunna göra en spagat med både höger och vänster ben fram, också splitten då.

NU SKA JAG STRETCHA SOM FAN ANNARS HAR JAG LOVAT JENNY ATT JAG SKA SPRINGA NAKEN RUNT SPORTHALLEN I SNÖN OCH DET VORE JU EN GANSKA ROLIG SYN MEN JAG VILL INTE.

så nu vet ni.


Fredagens outfit



I fredags träffade jag Frida och Frida för en trevlig pratstund på Pause. Då var jag klädd såhär!

Krämfärgad topp - Jina Trikåt
Lackerade leggings - Månki
Powerstövlar - Thomsons sport och fiske Hammarstrand (okej I wish, dom kommer från Dennis Anderssons egna affär)

Innan jag drog iväg tjatade Dennis på mig att jag skulle ta en dagens outfit på honom också. Han ville inte posa och göra till sig utan han skulle se helt vanligt casual ut, typ som att jag bara råkade ha en kamera i näven och fota honom. Sagt och gjort!



nämen oj då här är dennis ute och går i trapphuset.

mössa - min förihelvete köp en egen http://www.inima.se/Inima_-_mossa.html
tisha - en cheeseburgare på från barcelona. tishan alltså, cheeseburgaren är bara på. fast den är ju också barcelonsk. äh
mjukisbyxor - mjukisbyxoraffären
tubsockor - tubsockaffären
skor - stejdium

om man lägger ihop allt detta ser det ut ungefär såhär!:



suddigt, mörkt och skevt!

hej hopp!

En dag på landet

Dennis brukar alltid säga att vi ungar från landet typ aldrig hade nåt att göra, att vi lekte med kottar osv. Han skojar ganska friskt om att min familj bara hade tv-kanalerna ettan och tvåan och att vi barn måste ha varit göralösa. Jag förstår inte vad han pratar om.























jag tror att jag låter detta sjunka in lite, så jag avslutar inlägget här! hej!

ååååh

ska bara lägga upp lite roliga bilder och lite bilder som jag blir glad av.



Sara och Carro 15 år. Under min sista dag på Anders-Olofskolan i Hammarstrand bestämde jag mig för att bryta mot alla regler bara för att jag varit så lydig. Så jag och Carro hoppade upp på skåpen och jag hade keps på mig i matsalen. Vilken rebell.



Carro 15 år. Det här hade vi väldigt roligt åt! oj vad vi skrattade!

BUHU här kommer en kavalkad av bilder från lyckligaste dagen i mitt liv!



jag och STOLT papi



Jag och glad mami. fan vad min arm fläskas ut, för mycket skinn för lite kött! TYPISKT



DÅLIGT GLAD!!



alla glada



ååååh jag ser ut som en kanin



åååh va fina alla är




åh sjunga på flak




ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH

det var min lilla nostalgitripp de


hej hej!


Men huvva!

Dålig uppdatering. Vet. Förlåt, har ingen inspiration! Skriver lite osammanhängande och konstigt, men sån är jag!

Två ord som jag hatar - Käka och surra. Ska vi gå och käka och sitta och surra lite? NEJ FÖRIHELVETE! På tredjeplats kommer ordet fränt, men det hatar jag inte riktigt för det är ganska kul att skämta om. Men käka och surra kan man fan inte skämt om. Det är fan dödsstraff på det.

Annars kan jag berätta att jag har varit ganska blödig på senaste tiden. Grinade som fan när jag kollade på Paradise Hotel och Patrik var tvungen att välja mellan Annelie och Jackie. Fy fan vad sorgligt det var jag och bölade som ett litet barn!
En annan sak som jag grinade åt som kan ses som lite konstigt var när jag och Dennis precis slagit på Ace Ventura och vi hamnade mitt i scenen där Ace Ventura hänger i ett rep över ett stup och hans tvättbjörn ramlar ner i stupet. Jag skrek NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ och började gråta. Dennis kollade på mig med stora ögon och började skratta. Svin.



naaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!!!

Annars så suger livet ganska hårt just nu, eller ja det är ganska tråkigt iallafall. Men om några månader flyttar vi till Norge och då planeras en rejäl lekning av livet!

Aja orka blogga. Slänger in dagens dinosaurie på en gång.



EN TORVOSAURUS SOM FESTAR PÅ ETT KÖTTSTYCKE

hej



RSS 2.0