Minne blott

När jag får lite tråkigt vid datorn så får jag en liiten liiten panikkänsla inom mig att jag råkat glömma läsa någon blogg. Jag verkligen plöjer genom hjärnan vad jag läser för bloggar. Det är lite jobbigt för jag vill ju absolut inte glömma någon, man må ju hänga me. Sen är det tråkigt när jag kommer på att det är några tråkiga bloggar som jag inte har läst.

Jag är ledsen att jag inte har uppdaterat. Har varit sjukt upptagen.... hehehe.. Men idag var jag och Dennis på byen och då tänkte jag faktiskt ta med kameran, men så glömde jag det. Men det ska bli andra bullar, jag lovar! Ska försöka ta mer bilder. Ska guida er i mitt liv. Valla er som små får mellan mina vardagssysslor. Jag ska blotta mig totalt. Från kvalstrerna (kvalstren? kvalstrererna?) i mina lakan till våran mjölkpakets-hylla i kylskåpet.

ÅHÅHÅHÅ vet ni jag fick världens idé idag!!! Vet inte riktigt om jag vill säga det förens jag har startat mitt eget bemanningsföretag "Saras gubbar" (ja jag ska bara anställa män för gubbar är ett roligare ord är gummor).. Men ok då.
Idén fick jag utav att jag och Dennis idag var på Proffice för att höra om dom hade jobb. Till skillnad från Manpower, där vi verkligen har fått visa upp oss och prata med personalen, så sa kvinnan på Proffice att vi bara kunde söka via internet. Detta har man fått höra på många ställen, att företag inte tar in CVn i pappersform utan vill att man ska gå via webben. På så vis blir det väldigt svårt att visa upp sig, för hur mycket visar CV:t hur du är som person, egentligen?
HÄR KOMMER MIN IDÉ! Varför börjar inte bemanningsföretag, och andra företag också för den delen, men videoansökningar? Ok, man kanske inte behöver rabbla upp hela sitt CV, men kanske en liten personlig film där man berättar om sig själv? Ok, det kan bli väldigt flummigt men jag tror också att det kan bli väldigt bra! Nu kanske någon redan har kommit på det här, men har ingen det så får ingen ta min idé för då skallar jag dig!!

Imorgon om jag inte jobbar ska jag ta lite bilder, lovar!

Hej dååå


koooooooooos

RSS 2.0